Sinds 8 maart 2008 hebben we aardig gewerkt om wie wandelt, fietst, auto rijdt, vaart of vrienden uitnodigt, een warm welkom te heten op basis van onze heerlijke spijskaart.

Dagelijks verse ingrediënten verwerken tot een gezonde dagschotel, een snelle hap of een uitgebreide feestmaaltijd, of je nu alleen, met collega’s, vrienden of familie komt: U bent hier altijd van harte welkom.

Bistro de waterkant langs het kanaal Bossuit-Kortrijk in Moen, heeft een ruime parking, een oplaadpunt voor elektrische fietsen en zélfs voorbijtrekkende paarden stoppen maar al te graag en nodigen er hun ruiters uit voor een drankje.

Als de allerkleinsten even uit de trampoline en de zandbak willen uitrusten, kunnen ze de tetterende ganzen en discussiërende kippen begroeten. Sinds 30 oktober 2014 kunnen ze nu even lekker samen bijpraten in “Seppe’s Boomhut”, een stevige, houten droomhut, met een duo-glijbaan die, gecamoufleerd door een prachtboom, het avontuur nog spannender maakt.

Wij ontvangen U graag, mét de glimlach, want dat is nu precies waar we goed in zijn. Komt dat proeven en breng die anderen ook mee!

Naar bistro de waterkant komen is er, hoe dan ook, onvermijdelijk terugkeren.
Hannes, Delphine, Seppe & Dries